dejunia13 - komentarze |
Są momenty w życiu kiedy mamy wszystkiego dosyć.. Kiedy nawet przyjaciele nas nie pocieszają.. Dopiero kiedy zjawi się pewna osoba,która wszystko roźjaśni. I kiedy wszsytko będzie piękne.. Ja właśnie jestem w tej sytuacji z której nie potrafię wygrnąć.. Mam wrażenie,że wszystko się wali..nic nie ma sensu. Kiedy chce mi się płakać.. Ale coś Mnie zatrzymuje,tylko nie wiem co ![]() Wydaje nam się,że życie jest łatwe,a zarazem tak trudne..Niepotrafimy nic zrobić..potrzebny jest tylko czas.. Mówimy,że wszystko się ułoży,choć wcale tka nie myślimy.. Jesteśmy złej myśli i nadzieji.. Samotność..tego najbardziej się chyba boimy ![]() Wydaję się to takie straszne..że nie podołamy pewnej sytuacji. MuZyKa...dużo Mi to pomaga.. |
|
Tak napisali inni: |
11.05.2005 :: 21:35 :: ciz138.neoplus.adsl.tpnet.pl Napisałaś, że chcesz wiedzieć jak robi się te wszystkie rzeczy typu kursor, linki itd. Pomogę ci, ale za długo by pisać w komencie, a ja nie mam zbyt wiele czasu!!! Napisz na moje gg 4998605, któregoś wieczora (np. jutro) Pozdróffffffka i pamiętaj, że ci pomogę!!! Pap - Kwiat Ps. W razie czego pisz na moim blogu, odpowiem ci w komentach lub księdze!!! |
11.05.2005 :: 16:24 :: cic149.neoplus.adsl.tpnet.pl Zawsze liczyłam w takich sytuacjach na wsparcie znajomych, przyjaciół... Teraz nie miałabym do kogo się zwrócić. Ale nie martw się. Ja również często mam takie dni kiedy wszystko mnie przygnębia, płacze z byle powodu i wrzeszczę na ludzi... Tylko, że to mija! Uwierz, że to nic strasznego... Poradzisz sobie!!! Kwiatek Ps. www.kwiatek13.talk.pl - chyba pamiętasz?? ![]() |
Talk.pl :: Wróć |